Certifikát o vysazení stromu jako dárek – za minutu v emailu. Zjistit víc!

  • Úvod
  • O nás
  • Blog
  • Články
  • Naděje na zelenější budoucnost skrze české dálnice: Spolupráce Sázíme Česko a Dálnička.cz

Naděje na zelenější budoucnost skrze české dálnice: Spolupráce Sázíme Česko a Dálnička.cz


Jsme velmi potěšeni oznámit novou spolupráci mezi Sázíme Česko a Dálnička.cz, která přináší nové možnosti pro ochranu životního prostředí a podporu udržitelnosti. Tato spolupráce spojuje síly dvou iniciativ, které si kladou za cíl přispět k lepší budoucnosti pro naši přírodu a planetu.


Proč právě Dálnička.cz?
Dálnička.cz je platforma, která usnadňuje proces nákupu a používání dálničních známek v České republice ve všech směrech. Od svého založení si klade za cíl poskytovat jednoduché a efektivní řešení pro řidiče, zatímco zároveň dbá na životní prostředí.

Když říkáme ve všech směrech, tak opravdu ve všech.

Na jejich webu máte kromě pořízení dálniční známky, také možnost si ověřit její platnost. Je to naprosto jednoduché.
Zadejte SPZ vašeho vozidla a okamžitě dozvíte, zda máte platnou elektronickou dálniční známku, či je vaše vozidlo osvobozeno od poplatku. Je důležité pravidelně kontrolovat její platnost, abyste se vyhnuli pokutám. Pokud známku platnou máte, uvidíte rovněž od kdy do kdy máte poplatek uhrazen. V případě více aktivních známek zjistíte, jak na

Dálnička.cz své zákazníky také pravidelně informuje o novinkách týkajících se dálničních známek a témat s nimi společných, jako jsou např. vysvětlení eko ceny nebo možnosti nákupu dálniční známky až s 30 denním předstihem.

Odpovědi na nejčastěji kladené dotazy pak najdete také přímo u nich na webu, takže se efektivně vyhnete zdlouhavému emailování nebo telefonování.

Zkrátka vše okolo dálničních známek na jednom místě a tak to být!

Každá zakoupená dálniční známka přes Dálnička.cz podporuje českou přírodu.
Díky navázání spolupráce se Sázíme Česko, Dálnička.cz naprosto potvrdila svoji jedinečnost ve svém segmentu.
Nejenže nabízí exkluzivní službu svým zákazníkům, ale také jim není naše příroda lhostejná. Jak to sám jednatel této firmy nazval, jedná se projekt ekologických dálničních známek. Každá zakoupená dálniční známka na jejich webu totiž přispívá k výsadbě nových lesů v české přírodě, což představuje účinný prostředek pro kompenzaci emisí CO2 generovaných automobily.


Cílem bylo nejen zjednodušit proces nákupu a používání dálničních známek, ale mít také aktivní přínos k životnímu prostředí.

Po prvním měsíci od spuštění projektu Dálnička.cz se povedlo společně vysadit úžasných 1255 stromů a rozhodně tímto číslem nekončíme!


Jedinečná příležitost: Jak můžete přispět

Chcete-li se zapojit do této skvělé iniciativy, není nic jednoduššího! Stačí si zakoupit elektronickou dálniční známku prostřednictvím Dálnička.cz a automaticky podpoříte výsadbu nových stromů v rámci projektů Sázíme Česko. Každý nákup dálniční známky tak představuje konkrétní krok směrem k zelenější budoucnosti.

Společně dokážeme více

Spolupráce Sázíme Česko a Dálnička.cz je příkladem toho, jak může součinnost dvou iniciativ vést k reálným pozitivním změnám v naší společnosti. Je na nás všech, abychom přijali odpovědnost za ochranu našeho životního prostředí a společně pracovali na vytváření zdravější a udržitelnější budoucnosti.


Jsme moc rádi a vážíme si toho, že jsme mohli navázat spolupráci právě s projektem, jako je Dálnička.cz. Je to tým skvělých lidí, kterým není naše příroda lhostejná a mají velké ambice právě směrem pomoci přírodě. Jak sám řekl jednatel firmy "Do konce roku 2024 chci svítit na prvním místě v žebříčku u vás na webu".


Tak co bude Dálnička.cz na konci roku 2024 svítit na první místě v našem žebříčku spolupracujících firem? To se brzy dozvíme a těšíme se na to, protože to bude jízda!
Přidejte se k nám na cestě k zelenější budoucnosti!