Certifikát o vysazení stromu jako dárek – za minutu v emailu. Zjistit víc!

Cesta Wonderinterest Trading LTD za neutralitou

Proč je důležité sázet stromy a proč je to důležité právě pro Wonderinterest Trading LTD?


Právě stromy jsou efektivním nástrojem ke snižování koncentrace CO2 v atmosféře.  Rostoucí stromy, kromě mnoha jiných přírodních funkcí, ve výsledné bilanci pohlcují oxid uhličitý, který je nejrozšířenější skleníkový plyn způsobující změnu klimatu. Investujeme tak nejen pro dnešní dobu, ale dopředu až na sto let. Tak dlouhý je životní cyklus lesa. Když budete investovat s Wonderinterestem, budete se podílet na výsadbě lesů i vy. Vykompenzujete tak emise, na nichž se podílíte, a pomůžete zlepšit budoucnost planety. Krom toho, ale také podpoříte lokální přírodu, jelikož přispějete k její obnově, zdraví a pestrosti.

Jak funguje Wonderinterest Trading?

Nabízí obchodní příležitosti v dynamickém prostředí globálního trhu. Jejich cílem je zodpovědné obchodováni a vzdělávaní svých klientů v této oblasti. Klientům nabízí více než 1000 obchodních instrumentů a lokální podporu 24/5.

Kromě fyzických akcií v nabídce najdete i celou řadu CFD nástrojů, které umožňují použití obchodní páky. Prostřednictvím jejich mobilní aplikace, s níž získali cenu na Fazzaco Expo Dubai, můžete obchodovat neomezeně.


Jak na to ale navazuje pomoc přírodě?

Wonderinterest Trading se v práci pro své klienty soustředí mj. na analyzování světových společností, které přistupují ke svému podnikání udržitelně a umísťují se na top pozicích v globálních žebříčcích firemní odpovědnosti (ESG). Aby i sami prokázali vůči svým klientům i zaměstnancům, že berou své podnikání zodpovědně, sami se rozhodli svůj růst spojit s podporou klimatických cílů. Podle typu obchodního účtu každého nového klienta se zavazujeme k podpoře výsadby stanoveného počtu stromů, a to vždy lokálně na trhu, kde působíme. S jejich klienty tak rostou i stromy.


Úvaha, že co je ekologické není ekonomické už neplatí a obě oblasti jdou ruku v ruce. Wonderinterest Trading analyzoval TOP 10 "zelených investic" a zaměřili se na společnosti, které považují za průkopníky na trhu, přičemž ti zásadně dodržují principy ESG a věnují se trvale udržitelnému rozvoji. Podívejte se na tuto studii zdarma.

Jak funguje spolupráce mezi Wonderinterestem a Sázíme Česko?

 Příroda má svoje pravidla. Stromy se tak v zimním období sází virtuálně. Každý strom nyní zasazený znamená, že se nakoupila sazenice a objednala výsadba. Ta se uskutečňuje vždy na jaře a na podzim, kdy k výsadbě nastávají ideální podmínky. Tehdy vaše investice reálně začne snižovat uhlíkovou stopu.


Proč si Wonderinterest vybral právě Sázíme Česko?

1. Je to jednoduché

  • Klienti investují, Wonderinterest ve spolupráci s námi sází.

2. Je to lokální

  • Nesázíme ani na Filipínách, ani v Etiopii, ale tady ve střední Evropě. Díky tomu se můžete jít na stromky podívat na vlastní oči.

3. Je to konkrétní

  • Stromy pomáhá Wonderinterest sázet vlastníma rukama. Proto má fotky vysazených lesů, GPS souřadnice stromů a všechny další podrobnosti.


Spolupráce mezi Wonderinterestem a Sázíme Česko trvá již 13 měsíců a za toto období se nám podařilo společnými silami vysadit úžasných 15.750 stromů. 

Toto číslo vysazených stromů dostalo Wonderinterest na první místo v žebříčku firem sázejících stromy v České republice se Sázíme Česko. 

O tom, že je pro Wonderinterest příroda opravdu důležitá, svědčí i jejich zájem se aktivně účastnit výsadeb stromů a pomáhat tak s vysazováním novým stromů komplexně. Stejně jako probíhá služba jejich klientům v rámci investování.


Věříme, že do konce roku se nám podaří, dostat se přes číslo 20.000 společně vysazených stromů a již těšíme se na podzimní výsadbu.