O SÁZÍME ČESKO

Jsme IT a marketingová firma, co sází lesy🌳🌲.

Propojujeme dva světy, které o sobě donedávna nevěděli. Byznys a přírodu.

IT kapitola je o vývoji doplňků pro jakýkoliv e-shop/B2B systém tak, aby sázení stromů bylo jednoduché a online. Pro všechny.

Fungujeme jako marketingová agentura. Spravujeme sociální sítě, natočíme reklamu nebo vytvoříme kompletní marketingovou strategii. Jen naše měna je strom. Za spolupráci s námi tak zaplatíte 200, 300 nebo třeba 500 stromů 🌳.

Sázíme druhově a věkově rozmanité lesy. Hlavním smyslem je pomoct drobným majitelům a obcím zvednout kvalitu lesa. Vytvoříme projekt, nakoupíme stromy a vyrazíme sázet do lesa 💪.

Náš cíl

Naše příroda je to největší bohatství co máme. Naším cílem je propojit online svět s přírodou tím nejjednodušším způsobem. Tak, aby se příroda mohla navrátit ke své původní kráse a rozmanitosti.

Jakou cestou jdeme

Začali jsme v roce 2022 s jednoduchým webem, kde jsme si chtěli vyzkoušet, zda si někdo vůbec koupí strom. A co se stalo? Takových bláznů jako jsme my je daleko víc! A my jsme od té doby vysadili přes 300 tisíc stromů a zažili vzestupy a pády o jakých se nám ani nezdálo. A víte na co jsme přišli? Jdeme správně a jdeme do toho šlapat ještě víc!

Buďte na začátku velké změny

Víme, že ve světovém měřítku je pár stromů kapka v moři. Velké změny ale vznikají postupně. Když se nás spojí dost, bude to mít smysl. Zapojujeme i firmy, děláme osvětu v ekologii a měníme to, co změnit dokážeme. Přiložte ruku k dílu s námi.

Přehrát video
Zapnout zvuk

Síň slávy

Některé stromy už tvoří les a některé se na to těší. To je důkaz, že když se nás spojí dost, můžeme dělat velké věci!

Přidej se: