Certifikát o vysazení stromu jako dárek – za minutu v emailu. Zjistit víc!

GreenBuddies vysadili les vlastníma rukama!


S GreenBuddies jsme se vydali do přírody, abychom společně udělali něco skvělého pro naši planetu. A musím říct, že to byl den plný překvapení, zábavy a smysluplné práce!

Nakonec jsme byli odměněni skvělým pocitem z dobře odvedené práce, když jsme společně vysadili celkem 1 000 stromů! Po práci jsme si zaslouženě dopřáli odpočinek u ohně, kde jsme sdíleli zážitky a pochutnali si na buřtech.


Kromě motivovaných dospěláků z firmy, přišly přiložit ruce k dílu i jejich děti a čtyřnozí chlupatí kamarádi. V hojném počtu a kopou síly jsme se chopili rýčů a začali jsme pracovat na naší výsadbové misi. Ačkoli nás na začátku trochu překvapilo počasí, i přesto jsme nezaváhali. Nahodili jsme na sebe pláštěnky a vůbec nás to neodradilo. Vždyť přece nejsme z papíru nebo jo? Děti se bavily stavěním bunkrů, zatímco dospělí jsme se pustili do vysazování stromů. Když se nám trochu vyčasilo a slunce vykouklo ze spárů mraků, bylo to jako odměna za naši trpělivost.


Tento den nám ukázal, jak moc může spolupráce a oddanost věci přinést pozitivní změny. Děkujeme GreenBuddies a všem, kdo se tohoto zúčastnili, a těšíme se na další příležitost společně pracovat na lepší a zelenější budoucnosti!