Certifikát o vysazení stromu jako dárek – za minutu v emailu. Zjistit víc!

Čtvrté místo v žebříčku a první výsadba za námi! Dálnička.cz

Dálnička.cz na sebe nenechala dlouho čekat a již po prvních třech měsících vzájemné spolupráce se dostala rovnou na skvělé čtvrté místo v celkovém žebříčku vysazených stromů spolupracujících firem se Sázíme Česko.

Čtvrté místo pro Dálničku znamená krásných 2510 stromů na kontě, ale tady naše spolupráce a číslo vysazených stromů rozhodně nekončí! Jak by řekl sám Pepa (jednatel Dálničky): “Bramborová medaile není nic pro nás!”

Cíle Dálničky jsou více, než jasné. Být stabilní jedničkou v žebříčku firem, maximálně pomáhat české přírodě a motivovat českou společnost k zapojení se do pomoci české přírodě. “Chtěli bychom propojit co nejvíce, lidí, projektů a firem se stejným smýšlením a zájmem o pomoc naší přírodě.” Řekl samotný jednatel Dálničky po své první výsadbě. 


Ano, je to tak! Už po prvních třech měsících spolupráce má za sebou Dálnička.cz také svoji první výsadbu, která proběhla 10.dubna poblíž Velkých Popovic u Prahy. Na této výsadbě se Dálnička.cz podílela společně s několikačlenným týmem z Hilton Prague Old Town. A že je výsadba ideální variantou pro teambuilding a networking se potvrdilo již během prvních pár minut, kdy týmy spojily své síly s jasným cílem pro daný den a po proškolení od Richarda Krajníka se pustili rovnou do akce. 

Za přítomnosti skvělé nálady, příjemného počasí, dávky vtipů a sdílení pracovních zkušeností se nám v objetí české přírody společně podařilo vysadit hned několik stovek stromů během pár hodin a vysadili jsme tak nový les, na který se můžeme každý rok chodit dívat a sledovat, jak se mu daří. 

A jak nakonec zhodnotil výsadbu Pepa (jednatel Dálničky)? 

“Bylo to super! Za mě je rozhodně skvělé, že si můžeš na věci sáhnout. V tu chvíli víš, co se děje na pozadí a není to pouhá komunikace přes emaily. Tady na výsadbě mohu potkat celý váš tým a taky i další obchodní partnery. Jelikož často sedíme za počítačem, tak je super občas vylézt takto na čerstvý vzduch a užít si ten čas strávený v přírodě. Takže jsme se na výsadbě rozhodně neviděli naposledy.”


My jsme si výsadbu stejně jako Dálnička.cz užili skvěle a už teď se těšíme na další společnou výsadbu, která proběhne v podzimní sezóně. Tedy v dobu, kdy pevně věříme, se Dálnička.cz ještě více přiblíží svému vysněnému prvnímu místu v našem žebříčku spolupracujících firem. 


Pomoci Dálničce dostat se k tomuto cíli a především pomoci české přírodě, může opravdu každý z nás.

Dálnička.cz na svém webu totiž nabízí možnost pořízení dálniční známky a také možnost si ověřit její platnost. Je to naprosto jednoduché. Vyberete si dálniční známku s požadovanou platností (1 rok, 30 dní, 10 dní, nebo 1 den) a provedete nákup, kdy z každého nákupu jde pak konkrétní částka na pomoc české přírodě formou vysazování nových lesů se Sázíme Česko. 

Nezapomeňte, že cena dálniční známky se liší na základě pohonných hmot, které pohání váš vůz. Také jste to nevěděli? Tak to určitě mrkněte na stránky Dálnička.cz, protože svůj web neustále doplňují novinkami ze světa dálnic a již nyní zde najdete odpovědi na nejčastější otázky českých řidičů na téma dálnice a doprava po českých silnicích.


Platnost dálniční známky lze jednoduše ověřit zadáním registrační značky vašeho vozidla a okamžitě dozvíte, zda máte platnou elektronickou dálniční známku, či je vaše vozidlo osvobozeno od poplatku. Je důležité pravidelně kontrolovat její platnost, abyste se vyhnuli pokutám. Pokud známku platnou máte, uvidíte rovněž od kdy do kdy máte poplatek uhrazen. V případě více aktivních známek zjistíte, jak na sebe platnosti navazují.


Rovněž je možnost nastavit při koupi dálniční známky připomenutí před koncem její platnosti, ať se omylem neproháníte po dálnicích na černo.


Přesně takto je to jednoduché, tak na nic nečekejte a podpořte českou přírodu skrze Dálnička.cz

My už se v tuto chvíli těšíme na podzimní výsadbu a další spolupráci s Dálnička.cz, protože společně dokážeme české přírodě pomoci o dost více. 


Sázíme Česko